BVL | Açılış maçında çok rahat galibiyet..

Yeni sezonda CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı, şampiyonluk hedefiyle yola çıktığı Bayanlar Voleybol Ligi'nin ilk haftasında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile kendi evinde karşılaştı. Rakibi karşısında maça kötü başlayan Massimo Barbolini'nin öğrencileri ilk setin ortalarından itibaren oyuna ağırlığını koyarak rakibi karşısında 3-0'lık rahat bir galibiyete imza attı ve lige galibiyetle başladı. Takımımızda en skorer isim 16 sayı ile maçı tamamlayan Neriman Özsoy oldu.
 
Maç yazısı: Tayyar Sümen/Voleybolmagazin
Galatasaray Daikin, konuk takım Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında maça kötü başlamasına rağmen gülen taraf Sarı- Kırmızılılar oldu. Maçın teknik molalarını 8-6 ve 16-14 önde geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında oyunu bırakmayan Cim- Bom skor 16- 16’da rakibini yakaladı. Sonraki sürelerde ise etkili servis ve smaçlarıyla oyuna ağırlığını koydu. Calderon ve Neriman’ın aldığı sayılara bloktan alınan 3 sayı ve rakip takımın da kaybettiği 8 sayı Galatasaray’a seti 25-21 kazandırdı. Maçın ilk setin başlarında zorlanan Galatasaray, ikinci sete hızlı başladı. Libero Necla çok iyi manşetler aldı. İtalyan pasör Lo Bianco, manşetten gelen pasları çok iyi değerlendirdi. Orta oyuncuları Nilay ve Özgenur ile smaçörleri Neriman ve Calderon’un servis ve smaçları karşısında konuk takım etkisiz laldı. Maçın teknik molalarını 8-4 ve 16-6 önde tamamlayan Cim-Bom bu seti de 25-15 alıp skoru 2-0 lehine çevirdi. 

Maçın üçüncü seti de ikinci setten farklı değildi. Bu sete de etkili servis ve smaçlarla damgasını vuran Sarı- Kırmızılılar, teknik molaları 8-3 ve 16-7 önde geçti. Seti de 25- 12 alıp sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın en skorer sporcusu 16 sayı ile Neriman oldu, Calderon 10, Simona 8, Özgenur 7 sayı ile maça damgalarını vurdular. Bloktan 15 sayı kazanan Sarı-Kırmızılılar hücumdan da 38 sayı kazandılar. 

GALATASARAY DAIKIN: Lo Bianko 1, Neriman 16, Nilay 9, Ezgi 4, Calderon 10, Özgenur 7, Necla (L), Cansu, Simona 8, Derya
BURSA BÜYÜKŞEHİR BLD: Cetav 2, Jerkov 10, Ceren 6, Georgina 7 Şeyma 6, Pınar, (L) Deniz, Nefise, Şeyma 6, Dilara

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0