Engelsiz Aslanlar tarih yazmak için Japonya'da..

Galatasaray tarihinin en başarılı branş takımı olan tekerlekli sandalye basketbol takımımız, yani bizlerin tabiriyle Engelsiz Aslanlar, kulüp tarihine yeni bir zafer kazandırmak için Japonya'ya hareket ediyor. Japonya'da bu yıl 10.kez düzenlenecek olan Kıtalararası Kupa (Kitakyushu Cup)'da sadece ülkemizi değil tüm Avrupa kıtasını temsil edecek olan Sedat İncesu ve Aslanları turnuva kapsamında Amerika kıtasından Dallas Mavericks, Avustralya kıtasından Wollongong Roller Hawks ve Asya/Okyanusya kıtasından Miyagi Max takımları ile karşılaşacak. 2003 yılından itibaren düzenlenen Kıtalararası Kupa'da takımımız daha önce 3 kez (2008, 2009 ve 2011) şampiyonluk sevinci yaşamış ve bu kupayı en çok kazanan takım olma ünvanına sahip olmuştu.

Önemli not: 22 Ekim Pazartesi günü takımımızı uğurlamak için taraftarlarımızı saat 18:30'da Atatürk Havalimanı'na bekliyoruz.
#EngelsizAslanlarDunyaSampiyonu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0