Burak Eren: Biz onları, onlar bizi çektiği için mutlu..

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkı kazanan Galatasarayımızın, ikinci turdaki rakibi Almanya temsilcisi Schalke 04 olurken kura sonrasında hemen hemen herkesin memnun olduğunu söylemek mümkün. Diğer rakiplerimize nazaran, denk bir rakip seçtiğimiz su götürmez bir gerçek. Bizlerde dün gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Sportif Cümleler'den tanıdığımız Burak Eren'e kurayı sorduk ve Schalke 04 hakkında yorumlarını aldık. Burak doğru bir noktaya değindi ve kura çekimi sonrasında hem Galatasaray'ın hem Schalke 04'ün bu kuradan memnun olduğunu dile getirdi. Sportif Cümleler olarak tanıdığınız, kadim dostumuz Burak'ın kura hakkındaki yorumları şu şekilde..

Bizler Schalke 04 geldiği için mutluyuz, onlar Galatasaray'la eşleştikleri için. Futbolun gerçekleri var ve kağıt üzerinden yapılan yorumlarla ilerleyerek ve olaya Galatasaray açısından bakarak, çok iyi bir kura çektiğimizi söyleyelim. Zaten sezon başından bu yana gelen müthiş bir kura şansımız var. Rakibi küçümseyemeyiz, onlar da bizi küçümseyemez. Avantajın ilki rakibin Alman takımı olmasından kaynaklı. Güzel bir deplasman olacak ve pek yabancılık hissetmeyeceğiz. 

Schalke 04 bu sezon ligde istediğini bulamayan bir ekip. Ligde işler iyi gitmiyor, Almanya Kupası'nda elendiler ve Şampiyonlar Ligi'ne çok daha fazla odaklanacaklarını düşünüyorum. Bu bizim adımıza bir dezavantaj olabilir. 

Şu da var. Şubat ayı için şimdiden ne yorum yapsak boş. O zamanın şartları ne olur bilemeyiz. Transferler olacak, form durumları önemli derken bizler şimdi sadece kağıt üzerinde konuşabiliyoruz. Huntelaar meselesini çözdüler ama, sözleşme yeniledi. Bu da onların kafasında yer alan en büyük soru işaretiydi. Yani güç kaybetmeyecekler, aksine takviye yapabilirler. 

Yüzde 50-50 diyorum ben ama çeyrek final Galatasaray için artık güçlü bir hedef halini aldı. Barcelona, Dortmund, B.Münih gibi takımlarla eşleşseydik belki bugün farklı şeyleri konuşuyorduk, bu kura bizlere yeni bir hedef yarattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0