EVL | TED Kolejliler'e yine aynı tarife..

Teledünya Türkiye Kupası'nda çeyrek final turunda Ankara temsilcisini 3-0 ve 3-1'lik skorlarla elemeyi başararak adını yarı finale yazdıran Galatasaray erkek voleybol takımı, Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında TED Kolejliler'i evinde ağırladı. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada yeni transferimiz Henry Bell Cisnero forma giyerken, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Dragan Nesic'in öğrencileri sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 27'e yükseltti. Karşılaşmanın ilk setini 25-21 kazanan Galatasaray erkek voleybol takımı, ikinci sette savunmada konsantrasyon sorunu yaşarken seti de 25-18'lik skorla kaybetti. Üçüncü sette ağırlığını koyan takımımız set sonunda rakibine 25-19'luk üstünlük kurmayı başararak karşılaşmanın setlerinde durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın final setinde rakibine fazla şans tanımayan Galatasaray erkek voleybol takımı setten 25-14'lük skorla üstün ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray erkek voleybol takımı ligin 13.haftasında deplasmanda Halkbank ile karşılaşacak. 19 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya Ankara Başkent Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0