TSB | Engelsiz Aslanlar çok farklı..

TSB Süper Ligi'nde bir maçı eksik olmasına rağmen namağlup olarak liderliğine devam eden Galatasaray TSB takımı, ligin 7.haftasında Antalya BŞB takımını evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sedat İncesu'nun öğrencileri ilk yarısını 39-12 önde tamamladığı karşılaşmadan 77-29 gibi farklı bir skorla üstün ayrıldı ve ligde oynadığı 6.maçından da (Yarıda kalan Beşiktaş maçı hariç) galibiyetle ayrılmış oldu. Sofyane Mehiaoui ve Tristan Knowles'ın yabancı kontenjanı nedeniyle forma giymediği karşılaşmada takımımız adına en skorer isim 19 sayıyla Mateusz Filipski olurken, tecrübeli oyuncuya hücumda 18 sayıyla Özgür Gürbulak eşlik etti. Takımımızda ayrıca Piotr Lusyznski 15 sayı, Mustafa Korkmaz 14 sayı kaydederek galibiyette pay sahibi oldu.

Galatasaray TSB takımı bu galibiyetle birlikte liderliğini korurken, 16 Ocak Çarşamba günü erteleme maçında Beşiktaş RMK ile karşılaşacak. Taraftarların çıkarttığı olaylar nedeniyle yarıda kalan karşılaşma kaldığı yerden (2.periyot, 6:07 dakika) devam edecek. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmaya sadece Galatasaray taraftarları alınacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0