(Radyospor) Bülent Tulun: Son 24 saat..

Galatasaray başkan danışmanı Bülent Tulun, bugün gün içerisinde Radyospor'da canlı yayında Özgür Sancar'ın konuğu oldu ve merakla beklenen Wesley Sneijder transferine dair açıklamalarda bulundu. Sneijder'in düşünmek için süre istediğini dile getiren Bülent Tulun, olumlu bir hava olduğunu ancak resmi imzaların atılmadan birşey söylemesinin doğru olmadığını belirtti. Bülent Tulun'un transfer hakkında açıklamaları şu şekilde;

"Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; kesin bir şey söyleyemem. Bazen %99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu yüzden ne tahmin yaparım, ne de şöyle ya da böyle olacak derim.

İş resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her şey resmi imzalara bağlı. Olumlu bir ivme olduğunu söyleyebilirim. Ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek. Inter'le anlaştık, bir sorun yok. Genel itibariyle futbolcunun da pozitif olduğunu söyleyebiliriz. 

Sneijder henüz karar vermiş değil. Ailesiyle konuyu müzakere edip, bir karara varacak. Artık son aşamadayız, bekliyoruz. Bu işe konsantre olduk. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0