(Radyospor) Refik Arkan: Hiçbir sorun yok..

Wesley Sneijder transferinde meraklı bekleyiş sürüyor. Inter takımında forma giyen Hollandalı yıldız oyuncu için bonserviste anlaşma sağlayan ve Sneijder'ın kararını beklemeye başlayan takımımızda başkan yardımcısı Refik Arkan, bugün öğle saatlerinde Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Refik Arkan'ın açıklamaları şu şekilde...
Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok. Olumlu, hiçbir sorun yok. Teklifimizi prensipte kabul etti. Galatasaray'da oynamak istiyor ama ailesiyle konuyu değerlendiriyor. Son kararını verecek. Bu akşam geç saatlerde de olsa bir haber alırız. Bana göre yüzde 95 kabul edecek. Menajerlerle ilgili sorun her zaman yaşanır. Her transferde yaşanır. Biz sorunları aşacağımıza inanıyoruz. Bana göre mevcut durum son derece pozitif. Sonuca doğru olumlu gidiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0