Soren Lerby: Karar artık Wesley'in..

Avrupa basını bu transferle yatıyor, bu transferle kalkıyor. İtalyan temsilcisi İnter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı yıldız ortasaha oyuncusu Wesley Sneijder'i renklerine katmak için yoğun bir uğraş veren Galatasaray, transferde artık sona yaklaştı. Daha önce oyuncunun kulübüyle anlaşmaya varan ve Wesley Sneijder'a çok ciddi bir teklif yapan takımımız devre arasında bomba transfere imza atmaya çok yakın! Avrupa'nın en iyi ortasaha oyuncuları arasında gösterilen 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Soren Lerby, bugün İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye sıcak baktıklarını belirten Soren Lerby, transferde son kararı Wesley Sneijder'in vermek üzere olduğunu ve Cumartesi günü bu işin kesinleşeceğini söyledi. Wesley Sneijder'in menajerlik haklarını elinde bulunduran Soren Lerby'nin tüm açıklamaları şu şekilde...

Galatasaray ile görüşmelerimize dün başladık ve bugün devam ettik. Bugün kulüpten bir yetkili Milano'ya geldi. Bu transferde Sneijder'in kardeşi Rodney'in etkin bir rol oynadığını söyleyebilirim. Türk kulübü bu transfer için kardeşiyle sık sık görüşüyor. Artık karar kendisinin olacak. Futbolda herşey mümkün ve bu transfer gerçekleşebilir. Türkiye'ye sıcak bakıyoruz. Herşey iyi giderse anlaşma gerçekleşebilir. Bu transferde herşey yarın (Cumartesi) sabah belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0