Not defteri: Drogba etkisi

Senelerdir hayali kurulan bir oyuncuydu. Sene başında transferi gerçekleşmedi. Daha sonra devre arasında fırsat transferi olarak nitelendirebileceğimiz bir şekilde parçalı formayla buluştu. Yaşıyla ve aldığı ücretle ilgili eleştiriler sadece sahaya çıkana kadar konuşulacaktır diye düşünüyordum. Öyle de oldu. Cuma akşamı ligin son sırasında yer alan Akhisar karşısında oynadığımız etkisiz futbolun Drogba'nın girişinden sonra nasıl değiştiği ortada. Sahaya adım attıktan sadece 5 dakika sonra bir gol attı ve 2 dakika sonra da bir gol attırdı ve maçın kahramanı olmayı başardı.

Drogba, Sneijder ve Takım İçi Dengeler..
Drogba'nın şu an sahip olduğumuz forvetlerden en büyük artısı bence topu ayağında tutabiliyor olması. Yaşına rağmen sahip olduğu muhteşem fiziğini olabilecek en iyi şekilde kullanarak yeteneğiyle birlikte muhteşem işler ortaya çıkarıyor. Muhtemelen Burak'la beraber çift forvet olarak oynayacaklar ve atacağı gollerin yanı sıra Burak'a yapacağı asistler de yüzümüzü güldürecektir. Bize sağlayacağı yararlar saymakla bitmeyecek gibi. Oyun içinde sağlayacağı yararların yanında lider özelliği de bize katkı sağlayacaktır. Bu özelliği ve tecrübesiyle oyunu yönetebilecek bir yapıya sahip. Gerektiğinde sorumluluk alıp gerektiğinde diğer oyunculara tavsiyeler verecektir. Her şey yolunda giderse 4-5 sene sonra ismini mutlulukla anacağımız bir efsane daha kazanmış olacağız. 

Dün Drogba'nın oyuna girmesiyle oyunda heyecanlandığımız bir başka şey daha vardı. Sneijder'in gösterdiği performans.. Drogba'nın oyuna girmesiyle bir anda saha içinde kontrolü eline alana Sneijder orta sahada yaptığı güzel işlerle hem iki golün oluşmasına katkı sağladı hem de takıma alışınca nasıl bir performans sergileyeceğine dair ipucu verdi. Doktorun gelişi Hollandalı'yı da sevindirmiş gibi gözüküyor.

Bu arada "takım içi dengeler" diye ağlayan diğer takım taraftarları, yöneticileri hatta başkanları ve diğer tüm  Galatasaray düşmanları aşağıdaki fotoğrafta saklı olan 8 şeyi bulsun.

1 yorum:

  1. Tüm basın el birliğiyle Drogba ne yaptı da bu kadar abrtılıyor diye yazıyor. Başta Sergen Yalçın ve Ahmet Çakar olmak üzere tüm basın çamur atıyor. GS'lilerden tek ricam bu insanlara prim vermesinler..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0