ST Süper Lig Panorama - 21. Hafta

İnsanların ikişer gruplar halinde toplanıp karşısındaki insanı şımartmak zorunda hissettiği günden herkese merhaba. Bu vesileyle tüm yurdum erkeklerine kırmızı kalpler ve ayıcıklara kanmamalarını, daha orijinal olmalarını tavsiye ediyorum. Sürprizler güzeldir, evinde ona sürpriz hazırlayan sevgilisini hırsız sanıp öldüren Oscar Pistorius örneğinde o kadar da güzel olmasa da...  Bu sırada sevgili ligimizde, Beşiktaş Elazığ'ı, Fenerbahçe Mersin'i, Galatasaray Antalya'yı yendi ve 21.haftanın sonunda 40 puanlı takımımız yine lider. 35 puanla siyah beyazlılar bizi takip ediyor.

Not: Fotoğraf o eski mi eski.. 14 Şubat'ta oynanılan Deportivo La Coruna maçımızdan...

UNUTULMUŞ GOLCÜ
Haftanın vedası, bizim takımın unutulmuş forvetineydi. Ah geldiği yıl giydiği, olay olan pempe kramponlarını sevdiğimin Baros'u.. Sen ki "Hakan Şükür tipi forvet" özlemimizi yok edendin, sen ki kraldın, sen ki herşey kötü gittiğinde bile izlenilesiydin... Özleneceksin. Gerçi uzun zamandır özleniyorsun, nerede olduğunu, ne yaptığını bilen yok. Parçalı formayı giymen uzun zamandır istenmiyor. Evlilik fiilen bitmişse, boşanmaya üzülünür mü? Üzülüyor işte gönül, eşin ve çocuklarınla mutlu bir ömür dileriz Milan. 

HATIRLATAN GOLCÜ
Burak Yılmaz'ın iki hafta ard arda oynamaması çok konuşulmuştu. Meğer Terim aslanı aç bırakarak terbiye ediyormuş. "Imparatore"nin görevi başarıya ulaşmışa benziyor. Yılmaz, bu aradan sonra çıktığı ilk maçta, MP Antalyaspor'a karşı attığı iki golle, vaz geçilmediğini, Drogba'dan korkmadığını, çok önemli bir adam olduğunu.. kısacası basının çıkardığı tüm yıpratıcı spekülasyonların saçma olduğunu kanıtladı. Nitekim takımının ve kendisinin ikinci golü de haftanın en iyisiydi. Takım içindeki ruhun yıldız transferlerle bozulmadığını da cümle aleme göstermek isterken Sneijder'e yaptıklarını da görmemiş değiliz. "Sarılmandan belli kırıcan mı belimi" şarkısını armağan ediyoruz kendisine. 

YENİ GELEN GOLCÜ
Didier Drogba, geçtiğimiz hafta, İstanbul'a geldi, Antalya maçını izledi, sağlık kontrolünden geçti ve antrenmanlara çıkmaya da başladı. Antrenmanlarda Burak Yılmaz'la samimiyeti olsun, çıkışta kendi başına frikik çalışması olsun, arabası olsun.. Basına iyi malzeme çıktı. Üstelik polemiklerin de ardı arkası kesilmiyor. Yok şu takım isteseydi alırdı, yok şu takım oyuncu yalvarsa da takımına katmazdı... En son sanırım maç öncesi psikolojik çalışmalar yapmaya gelen, amacı bu olmasa da gelmişken onu da yapan Schalke 04 Başkanı'na sormuşlar o da "Sneijder'i alacaktım param yetmedi, Drogba'yı da n'apayım" mealinde konuşmuş. Haftanın konuşulanı seçilelim o zaman Didier'i. 

IŞIL IŞIL 
Spor Toto Süper Lig'de bir diğer ilgi çekici olay, Türk Telekom Arena'da oynanan Antalyaspor maçında Galatasaray tribünlerinin cep telefonlarının ışıklarıyla yaptığı sevgi gösterisi oldu. Haftanın taraftarı, transferlerin ve takımın iyi performansının karşılığını inanılmaz destekle gösteriyor. Belki de Sabri'nin inanılmaz performansıdır bu şevkin nedeni. Onu bunu bilmem de, bize büyük geleceği iddia edilen stadımız, küçük bile kalıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0