[UEFA] Umut Bulut: Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyorum.

Ligde attığı goller, UEFA tarafından da göz ardı edilmeyen Umut Bulut ile yeni transferlerimiz, Avrupa hedeflerimiz ve ligdeki başarımız hakkında yapılan, UEFA resmi sitesinde bugün itibariyle yayınlanan röportajdan derlenen "Proud Umut thriving with Galatasaray" başlıklı yazının çevirisidir.

Toulouse'den kiralanan Umut Bulut, Avrupa futbolundan arkadaşlarının ve iki yeni meşhur takım arkadaşının da olduğu Galatasaray ile hatırlanmaya değer bir sezon yaşıyor.

Galatasaray'ın Süper Lig'in zirvesine çıkmasına ve Çarşamba günü Schalke ile karşılaşacak olan Galatasaray'da son 16'ya kalmasına yardımcı olan Umut Bulut, hayatın tadını çıkarıyor. Sezon başında Fransız kulübü Toulouse'den kiralanan forvet, eski takımı olan Trabzonspor'dan da takım arkadaşı olan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi  tanıdık yüzlerle karşılaştığı yere dönmenin zevkini yaşıyor. Galatasaray'daki ilk maçına Türkiye Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe karşısında çıkan ve kupanın kazanılmasında başrol oyuncusu olan Umut "Taraftarın desteği ve sokaktaki tepkileri dahil herkes bana karşı çok pozitif. Galatasaray ile yaşadığım her başarıdan çok gurur duyuyorum." diyerek anlatıyor, Galatasaray'daki günlerini.

Her ne kadar Avrupa maçlarının akşamlarının özel olduğunu dile getirse de, gelecek ay 30 yaşına girecek olan Türk milli takımının forvet oyuncusu Umut Bulut "Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek her futbolcunun elde edebileceği bir şans değil. Bu şansı, bu yıl Galatasaray renkleri altında yakalayabildiğim için çok mutluyum. Atmosfer, müzik, taraftarlar ve stadyum, hepsi çok farklı ve çok özel hissettiriyor. Bence her futbolcu bu deneyimi yaşayabilmeli." sözleriyle anlatıyor, bu heyecanı.

Cim Bom, kış döneminde yaptığı transferlerle Avrupa'nın en üst seviye tecrübesini yaşamak için heyecan duyuyor. Ocak ayı imzalarından Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın ikisi de sırasıyla Avrupa Kupası kaldırdı, -2010, Inter formasıyla Wesley ve 2012, Chelsea formasıyla Didier- ve Umut bu takviyelerin, 18 kez Türkiye Şampiyonu olan Galatasaray'ın tutkusunun işareti olduğuna inanıyor.

Umut Bulut yaptığımız bu röportaja "Galatasaray, dünya çapında bir takım olduğunu gösteriyor. Biz, ulusal ve uluslararası başarılara sahip, çok büyük, çok başarılı bir topluluğuz. Bu transferlerle de bunu gösteriyoruz." diyerek son veriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0