[ÇEVİRİ] Ujfalusi: Ali Sami Yen'deki 'Cehennem' tarifsiz..


Sakatlık tedavisi süren kaptanımız Tomas Ujfalusi, milli maç haftasında gittiği İspanya'da eski takım arkadaşları Atletico Madrid'li futbolcuları ziyaretinden sonra, İspanyol gazetesi As'ın kendisi ile Real Madrid-Galatasaray rekabeti hakkında yapılan röportajın çevirisidir.


Ujfalusi ile Real Madrid ile oynayacakları maç hakkında konuştuk.  Türk takımının hedefinin Bernebau'ya çıkıp, o anı yaşayıp, amaca ulaşmak için risk alacaklarını söylerken, "Çok hararetli bir 90 dakika olacak" diye ekledi.

Diz sakatlığın ne durumda?
Zorlamak istemiyorum. Aslında Real Madrid'e karşı oynayabilirim; ama en iyi halime ulaşabilmek için Temmuz'u beklemeyi tercih ederim.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rekabette Galatasaray karşısında, Real Madrid'i favori olarak görüyor musun?
Öyle düşünmüyorum. Biz çok rekabetçi ve güçlüyüz. Tabii ki iyi hazırlanmalıyız; çünkü Madrid en iyilerden birisi. Burada Madrid'te iyi bir sonuç almak istiyoruz ki, evimizde de şansımızı sürdürelim.

Madrid'te birçok önemli figür var, mesela Ronaldo.. Galatasaray da kadrosuna Sneijder ve Drogba'yı ekledikten sonra Madrid'ten eksik kalır yanı kalmadı.
Cristiano Ronaldo harika bir oyuncu ve Madrid kadrosunda en yüksek seviyede deneyimi olan oyuncular var. Ama biz de Muslera'ya, Eboue'ye, Riera'ya, Melo'ya, Burak'a sahibiz... Bu kadroyla Madrid'le rekabet edebiliriz. Kaliteli ve deneyimli bir takımız.

Mourinho'nun Drogba ile ilgili söyledikleri hakkında ne düşünüyorsun?
Drogba çok iyi çalışıyor ve hücumda çok önemli bir paya sahip. En son oynadığımız maçta 2 asisti var. O, takımımızın ofansif yönünü ortaya çıkarabilmemiz için bir kaynak.

Barnebau'da bir sürpriz yapabilirler mi?
Bizim amacımız, düğümü evimizde oynayacağımız maçta çözmek için, Barnebau'dan istediğimiz kozumuzu ileri sürerek iyi bir sonuçla ayrılmak.

Peki bu buluşmaların ikinci ayağı olan İstanbul'da Ali Sami Yen'de beklentin nedir?
Stadyumumuz tam bir 'cehennem' olacak.

Sence Madrid'de nasıl bir ortam olacak?
İzlenmeye değer, tarif edilemez bir hava olacak. Bizi herhangi bir rakibe karşı olduğumuzdan daha güçlü olmamızı gerektiren, çok hararetli bir 90 dakika olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0