Ünal Aysal: Bu maç çok önemli..

Şampiyonlar Ligi'nde yaklaşık 1.5 saat sonra çeyrek final vizesi için sahaya çıkacak olan Galatasarayımızda, maç öncesi takım toplantısının ardından tüm takım ve yöneticiler birlikte yemek yedi. Maç yemeği öncesinde takımla ufak bir toplantı yapan Ünal Aysal, oyuncularımıza başarı dileklerini iletirken bu maçtan galibiyetle ayrılmaları durumunda küçük bir sürpriz yapacağını belirtti. Başkanımızın takımımızla yaptığı toplantıdaki açıklamaları şu şekilde...

"Öncelikle bu akşam oynanacak olan maçın hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün neden sizlerle birlikte olmak istedim, her şeyden önce hocamız zaten size her şeyi anlatmıştır. Benden yeni öğreneceğiniz bir şey yok, sadece ufak detay var. Sizlere tekrardan hatırlatmak istiyorum, oynadığınız takım güçlü bir takım ama siz daha güçlüsünüz. Dışarıdan baktığımda, bireysel olarak hepiniz teker teker karşınızdaki oyuncuların üzerindesiniz ve bunun hepinizin farkında olduğunu tahmin ediyorum. Normal konsantrasyonunuzla bu maçı rahatlıkla alacağınıza gönülden inanıyorum. 

Bu maç bizim kulüp olarak çok önemli bir maçımız ve sıradan bir maç deği. Galatasaray’ın ve sizlerin önünü açacak bir maç. Buradan alnızın akıyla, enerjinizin son kalorisine kadar dikkatle harcayarak başarıya ulaşacağınız bir maç olacağına inanıyorum. Birlik, beraberlik ve dostluk yapılamayacak, ulaşılamayacak hiçbir başarı yok. Gördüğüm kadarıyla bu ekipte bunların hepsi var. Bu maç için özellikle ufak bir hediye hazırladım, aslında ufak bir hediye sayılmaz. Bu sürprizi maçtan sonra hocamız sizlere açıklayacak. Hepinize gönülden başarılar diliyorum, bugünkü stadın yarısı sizleri alkışlayacak. Kendi evinizde oynuyor gibi oynayın, içiniz rahat olsun. Hepinize şimdiden başarınız için teşekkür ediyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0