Didier Drogba: Galatasaray mükemmel bir seçim oldu..

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için umudunu koruyan, kendine ve takım arkadaşlarına güvenen Didier Drogba'nın, Galatasaray'a gelmekten çok mutlu olduğunu ifade ettiği, UEFA'ya verdiği röportajın çevirisidir.

"Şampiyonlar Ligi ile özel bir ilişkim var, çok uzun zamandır dokunmayı beklediğim bir kupa o" diyen Drogba, Galatasaray ile Real Madrid arasındaki 3-0'lık hesabı Salı günü tersine çevirerek bu müsabaka ile olan 'aşk ilişkisi'ni sürdürmeye hevesli. Geçen sezon finaldeki maçta hem takımına eşitliği getiren golü hem de kupayı getiren penaltıyı atarak Chelsea'nin kahramanı olan 35 yaşındaki Fildişili forvet, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer almaktan oldukça keyifli ve yeni kulübü Galatasaray ile de benzer bir efsanevi ünvan kazanabilir. Ocak ayında Çin kulübü Shangai'den ayrılarak Galatasaray'a imza atan 35 yaşındaki yıldız oyuncu Didier Drogba hislerini şu şekilde dile getiriyor; "Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmek ve özellikle her maçın başında o marşı duymak benim için gerçekten bir zevk. Buraya Galatasaray'a geldiğimde hırslı, harika projesi olan bir kulüp buldum. Bir noktada Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorlar, hedefleri bu. Benim için mükemmel bir seçim oldu. Daha önce Marsilya'da yaşadığım tutkuyu yeniden bulmak istedim. Bu maceranın, bu mücadelenin bir parçası olmak istedim. Bu çok heyecan verici bir durum" 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0