Engelsiz Aslanlar namağlup lider..

Kurulduğu günden buyana Türkiye'de mücadele ettiği her turnuvada şampiyonluk sevinci yaşayan ve ligi domine eden Galatasaray TSB takımı, normal sezonun son haftasında kendi evinde Bornova Barışgücü'nü ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sedat İncesu'nun öğrencileri rakibini 84-37 gibi farklı ve alışık olduğumuz skorla mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle ligdeki 18. maç haftasından da galibiyetle ayrılan Engelsiz Aslanlar normal sezonu namağlup lider tamamladı. Bu sezon rakip potaya mac başı ortalama 87.1 sayı bırakan takımımız, potasında 45.5 sayı gördü. 

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi finalleri için İspanya'ya gidecek olan Sedat İncesu ve öğrencileri,  daha önce 3 kez mutlu sona ulaştığımız kupada 4. şampiyonluk için mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0