Halil Ünal: Alper Potuk için Galatasaray ile görüşüyoruz.

LigTV'de yayınlanan Pazartesi Futbolu isimli programa katılan Eskişehirspor ve Kulüpler Birliği başkanı Halil Ünal, yeni sezon öncesinde Galatasaray taraftarlarını sevindirecek haberi verdi. Sezon başından beri transfer etmek istediğimiz, devre arasında 5 milyon euro teklif ettiğimiz fakat sonuca bağlayamadığımız Alper Potuk transferi hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor başkanı Halil Ünal, anlaşmanın yakın olduğunu ve bu transferde ciddi yol katedildiğini dile getirdi. Alper Potuk transferiyle ilgili olarak kırmızı-siyahlı kulübün bir numaralı isminin yaptığı açıklamalar şu şekilde..

Alper için Galatasaray ile pazarlık halindeyiz, çok ciddi mesafe katettik. Hayırlı olsun demedik ama oralardayız. Galatasaray geçen seneden beri Alper'i istiyor, sayın Ünal Başkan ve sevgili dostum, arkadaşım Abdürrahim Albayrak sezon başında Necati'yi transfer ederken bizden istemişlerdi. Bende o zaman daha Alper'in hazır olmadığını ve sezon sonu konuşacağımızı söylemiştim. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile görüştük, Ünal Aysal'da geçtiğimiz günlerde yurtdışındaydı daha dün geldi. Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğumuzu söyleyebilirim ama hayırlı olsun demedik. Alper'le de bu konuyu yakın bir zamanda konuşacağız. 

Alper Potuk'un bonservisi için sezon sonunda 5 milyon euro + oyuncu teklifinde bulunduğumuz ve Eskişehirspor'un bu teklifi kabul ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Takasta gönderilecek olan oyuncunun kim olacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

2 yorum:

  1. Emre ve Aydın'ı verelim. İki takımında işi görülsün :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir hamle olur gerçekten.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0