Yalancı ve ırkçısınız..

Hafta sonu oynanılan Fenerbahçe derbisinde alınan skordan ziyade gerek saha içi, gerek saha dışı çıkan olaylar konuşulmuştu. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ligin bitimine iki hafta kala ilan eden Galatasaray, geride bıraktığımız maç haftasında ezeli rakibine konuk olmuştu. Karşılaşma öncesinde tribünlerde objektiflere yansıyan görüntüler ise (burada) gündeme tam anlamıyla bomba gibi düştü. Galatasaray'ımızın süperstarı Didier Drogba, kişisel hesabına "maymun" yazan Fenerbahçeli taraftara verdiği cevapla dünya gündeminde konuşulurken, Fenerbahçeli taraftarların oyuncularımıza "muz" sallaması ve atması da ırkçılık konusunda bambaşka bir tartışmanın startını verdi. İsmi, cismi ve görüntüleri ırkçılığa karışan iki taraftarını alarak basın toplantısı yapan Fenerbahçe kulübü, yaşadığımız devrin teknoloji devri olduğunu unutmuş olsa gerek ki, bu şahısların muz salladığı sırada sahada sadece kalecimiz Fernando Muslera olduğunu iddia etti, sözüm ona bazı veri bilgileriyle kanıtladı ve "ırkçılık palavraları" böylece sonlanmış oldu. Bu toplantıdan sadece bir kaç saat sonra sosyal medyaya öyle bir görüntü düştü ki, Fenerbahçe yöneticilerinin ve bu ırkçı eylemde bulunan iki şahsın söylediği tüm sözleri taca çıkarttı. Ortaya çıkan görüntülerde sahada sadece Fernando Muslera değil, Galatasaray takımının tüm oyuncuları bulunduğu, Fenerbahçeli iki taraftarın elindeki muzu savunma oyuncumuz Emmanuel Eboue'ye salladığı ortaya çıktı.

Nereden başlasak, nereden devam etsek bilmiyoruz. İnsanlık suçu olarak yasalarla bile tanımlanan ırkçılık konusunda bu iki şahsın ve bunlara destek çıkan Fenerbahçe kulübünün suçu ortada. Gerekirse tüm kayıtlar çıksın, fotoğraf bilgileri paylaşılsın, videolar saniye saniye incelensin. Ama artık ortada bir gerçek var; Hem yalancısınız, hem ırkçı.. Kimse kusura bakmasın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0