Emmanuel Eboue: Şampiyon olmak istiyoruz..

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun çeyrek finalisti Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de gerçekleştirdiği kampla sürdürüyor. Sezon öncesi güç ve fizik antremanlarına ağırlık verilen hazırlık kampında, takımın neşe kaynağı Emmanuel Eboue bu sabah basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2 yıldır takımda bulunduğunu ve önemli başarılara imza attıklarını dile getiren tecrübeli savunma oyuncusu, yabancı kuralı hakkında da kimin forma giyerse giysin her zaman elinden gelenin fazlasını yapacağına inandığını belirtti.

"Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, buraya geldiğimizde bizi karşılamaya gelen çok sayıda taraftar vardı. Neden buraya geldiğimizi herkes biliyor, çok önemli bir hazırlık dönemi geçiriyoruz ve çok zor bir sezon bizi bekliyor. Konsantre olmuş bir şekilde, çalışmalarımız devam ediyor.

Son 2 sezondur Galatasaray forması giyiyorum ve bu 2 sezon da şampiyonluk sevinci yaşadım. Bu sezon da şampiyonluğa ulaşmak istiyorum. Tabii ki takım olarak da hedefimiz bu. Bu sezon hem Galatasaray hem de diğer takımlar için çok daha zor bir sezon olacak. Yeni sezona bireysel ve takım olarak en iyi şekilde hazırlanarak bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum.

Chedjou'nun iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve buraya gelmesi elbette takıma güç katacaktır. Eğer Galatasaray’a geliyorsanız, bu iyi futbolcu olduğunuzu ve bunu hak ettiğinizi gösteriyordur. Takım kendisini çok iyi karşıladı. Takımda birçok Afrikalı oyuncunun olması takıma uyum süreci aşamasında ona yardımcı olacaktır. Biz de bütün takım olarak onun arkasında olacağız ve her türlü desteği sağlayacağız. Chedjou da takıma mutlaka önemli katkılar yapacaktır.

Bu kural hakkında bilgimiz var, hocamızla bunun konuşmasını yaptık. Alınmış bir karar ve bu saatten sonra değiştirmek zor. En önemli olan, kim oynarsa oynasın herkesin elinden geleni yapması. Kazandığınız zaman takım olarak kazanıyor, kaybettiğinizde de takım olarak kaybediyorsunuz. Herşeyden önce, kendinize inanmanız, arkadaşlarınıza inanmanız ve son olarak Tanrı'ya inanmanız. Sonuçta herşeyin kararını son olarak o veriyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0