Johan Elmander: Galatasaray’a geldiğim için hiçbir zaman pişmanlık duymadım.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezon öncesi çalışmalarını İngiltere'de sürdürmeye devam ediyor. İlk hazırlık maçında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan takımımızda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Johan Elmander, geçen sezon sakatlığı sebebiyle fiziksel olarak geriye gittiğini ama bu sezon kendisini iyi hissettiğini dile getirdi. Galatasaray ile bir yıl daha kontratı bulunduğunu belirten İsveçli hücum oyuncusu takımda kalmak istediğini dile getirdi.

Sezon öncesi kamp dönemini değerlendiren Johan Elmander, sözlerine tesislerden ve çalışmalardan bahsederek başladı;
Kamp yapmak için seçtiğimiz tesisler oldukça güzel, iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hava beklediğimizden biraz daha sıcak; çünkü İstanbul’dan buraya gelme amacımız daha serin bir havada çalışmaktı ama genel olarak güzel bir ortam var.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takıma katkısının az olduğunu dile getiren İsveçli golcü, sözleşmesinin devam ettiğini dile getirirken sağlık durumu hakkında da bilgi verdi;
Geçen sezon benim adıma oldukça farklı ve sıradışı geçti. Özel bir sezondu, çünkü ayağımdaki sakatlık sonrası normal süreden daha geç geri döndüm, hazırlık kampını ve sezon öncesi antremanları kaçırdım. Bunlar dezavantaj oldu benim için ve beni fiziksel olarak geriye attı. Şu anda herhangi bir sağlık sıkıntım yok ve çalışmalara katılıyorum. Galatasaray ile bir yıllık daha sözleşmem var, burada oldukça mutluyum ve kalmak istiyorum. Büyük bir camiada, büyük bir taraftar grubuna hitap ediyorsunuz. Şampiyonluk için oynayan bir takıma geliyorsunuz. Üst üste iki sezon şampiyon olmak harika bir duygu. İlk sezon şampiyonluğa katkımın üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. İkincisinde sakatlıktan ötürü çok iyi bir sezon geçmedi ama Galatasaray’a geldiğim için bugüne kadar hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Burada çok mutluyum. 

Johan Elmander son olarak yabancı sınırından dolayı, kadroda yaşanacak olan rekabete dikkat çekti ve sözlerini taraftarlara teşekkür ederek bitirdi;
Takım içerisinde çok güzel bir rekabet var. Bu da başarıyı getiriyor. Rekabet, bu sezon daha da güçlü olacak. Mutlaka forma şansı bulmak daha zor bir hâle gelecek. Taraftar için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bir futbolcu adına taraftarın desteği çok önemlidir. Galatasaray taraftarı da bunu fazlasıyla yapıyor. Hem bana hem takım arkadaşlarıma gösterdikleri sevgi ortada.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0