Fatih Terim: Kazanmak her zaman güzel..

Yeni sezon öncesi Süper Kupa'da ezeli rakibini tek golle mağlup ederek 'muhteşem dörtlemeyi' tamamlayan Galatasarayımızda karşılaşma sonrası teknik direktörümüz Fatih Terim, açıklamalarda bulundu. Kupa kazanmanın takıma özgüven ve kazanma alışkanlığını aşıladığını dile getiren İmparator, sezon öncesinde yaşanan numara değişiklikleri hakkında da oyuncularına anlayışlarından ötürü teşekkür etti. Müzeye bir kupa daha kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Fatih Terim'in yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..

Kazanmak her şartta önemli ve güzel. Gerek Süper Kupa, gerekse özel maç olsun kazanmak çok önemli. Kupayı almak da çok güzel bir durum... Ümit ederim lig de bizim için iyi başlar ve iyi devam eder. Aynı şekilde Avrupa ve bu sezon daha fazla ciddiye alacağımız bir konu olan Türkiye Kupası var. Bir iddia varsa Galatasaray orada olmalı. Üç kulvarda da iddialı olmak istiyoruz. Kupa kazanmak; Galatasaray’ın tarihi, taraftarı ve camiası açısından çok önemli. İnşallah böyle devam eder, futbolcularımızı kutluyorum.

Rakibinizi yenmek önemli. Ortada bir kupa varsa daha da önemli. Bir moral oluyor. Müzenize bir kupa götürüyorsunuz. Oyunun her anında iyi oynadık. İyi başladık. Haftaya da lige başlayacağız. Maraton başladı artık ve yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum.

Bugün sahada ve dışarıda dostluk havası vardı, inşallah bundan sonra da böyle devam eder. Kimsenin burnunun kanamaması çok güzel. Herkesin rahatça maça gelip izlemesi, futbol seyircisinin rahat hareket edebilmesi, bay, bayan ya da çocuk hep beraber izleyebilmeleri çok güzel. Benim oturduğum locanın üstünden içeriye bir su atıldı ve diğer seyirciler bu duruma tepki gösterdiler. Bu kontrolü, oto kontrole çevirirsek daha da iyi olacak.

Teknik adamın rolü çok önemli. Albert Riera da benim oyuncum, Melo da benim oyuncum. Ama bunu takıma yansıtmadan çözmek önemliydi. Allah’a şükür herhangi bir çatlak ses çıkmadan ya da bir kapris olmadan herkes formasını giydi. Bugün 11 Ağustos’tu. 11 numarayı Drogba’ya verdik. O da çözülmüş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0