Otten Cup | İlk günün ardından..

Avrupa'nın en prestijli altyapı turnuvalarından biri kabul edilen ve Hollanda ekolünün önemli temsilcilerinden PSV Eindhoven'in ev sahipliğinde bu yıl 67. kez düzenlenen Otten Cup'ta ilk gün geride kaldı. Galatasaray U19 takımı grupta oynadığı ilk maçta Rapid Wien takımını karşılaşmanın ikinci yarısında Melih Kartal ve Volkan Pala'nın bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederken, akşam seansında İspanyol ekibi Barcelona'ya aynı skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Turnuvanın ilk gününde taraftarlarımızın yaptığı muhteşem meşale şov dikkatleri çekerken, günün en dikkat çeken takımı 2 maçta 20 gol atmayı başaran Benfica oldu.

A Grubu'nda yer alan Portekiz temsilcisi Benfica, grubunun ilk maçında Kuzey İrlanda takımı olan Glenavon karşısında sahadan 8-0'lık skorla galip ayrılarak oldukça etkili bir başlangıç yaptı. Günün ikinci maçında ise Polonya temsilcisi Widzew Lodz ile karşılaşan Portekiz ekibi rakibi karşısında 60 dakikaya tam 12 gol sığdırdı ve turnuva tarihinin en farklı skorlarından birisini elde etti.

Turnuvanın ilk gününde elde edilen sonuçlar ve puan durumu şu şekilde oluştu;
















Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0