Basketbol kombineleri satışa çıkıyor..

Uzun süredir akibetleri merak edilen ve sezonun başlamasına 1 aydan kısa süre kalmasına rağmen satışa çıkarılamayan basketbol kombineleri konusunda beklenen gelişme sonunda yaşandı. Kulübümüz yaptığı açıklamayla 13 Eylül Cuma günü Ali Sami Yen Arena'da oynanacak Antalyaspor futbol karşılaşmasıyla beraber stattan ve internet üzerinde biletix.com'dan satışların başlayacağını duyurdu. Hem erkek hem kadın takımlarını kapsayacak bu satışlarla ilgili detaylar ise şöyle..

Geçen sezon özellikle erkek takımının yaşadığı şampiyonlukla birlikte tribünde kaybolmuş gibi görünen ilginin geri gelmeye başladığını görmüştük. Banvit final serisinde Abdi İpekçi'de yakalanan müthiş atmosfer bu sezon da Euroleague maceramızda taraftarın kaldığı yerden devam edeceğinin müjdecisi gibiydi. Ancak yaz boyunca süregelen ve bir türlü netlik kazanamayan salon konusu kombineler konusunda da bir gecikmeye sebep oldu. Yaklaşık 2 hafta önce Abdi İpekçi'de devam edeceğimiz kesinleşirken bu süreçten sonra biraz yavaş adımlar atılsa da kombineler sonunda satışa çıkarıldı. Normal tribün biletleri için yarından itibaren Arena'da Doğu 416, Güney 120-220. bloklardan ve girişteki gişelerden başvuru yapılabileceği gibi biletix.com'dan ve 444 1905'ten de sipariş verilebilecek. Kartların teslimi ise 24 Eylül'den itibaren ASY Arena'daki kombine gişelerinden yapılmaya başlanacak. Normal tribün kategorisinde kombine fiyatları:

-Yetişkin: 300 TL
-Öğrenci: 200 TL şeklinde belirlendi.

Saha içi biletlerinde öncelik geçen sezonki kombine sahiplerine verilirken onların biletleri rezerve edilecek ve bu kişiler 16 Eylül'den itibaren başvuru yapabilecekler. Erkek takımının Euroleague'de TOP16 yapacağını varsayarsak bu sezon en az 30 maçı içeride oynayacağını söyleyebiliriz. Kadın takımının da içeride en az 20 maç yapacağını hesaba katarsak tek bir kombine bilet en kötü ihtimalle 50 civarında maça denk gelecek. Tabi buna rağmen öğrenci biletleri başta olmak üzere fiyatlar biraz daha makul tutulabilir miydi? Muhtemelen evet. Bu kadar geç kalınmışken bir parça indirim yapılabilirdi, ancak bu fiyatlar da kesinlikle uçuk değil, hakkını verelim. Şubemiz adına bu kritik sezonda takımlarımızın yanında olup desteğimizi de verelim. Çünkü ülkedeki basketbol dengeleri için kırılma sezonu olabilecek bir yıla giriyoruz ve her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç olacak belki de bu yıl... Hadi herkes kombine almaya!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0