Sadece Galatasaray..

Bu yıl başında yaptığı transferlerle adını tüm dünyaya duyuran ve Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde oynayarak saha içerisindeki başarısıyla yeniden Avrupa'nın saygın takımları arasında yer alan Galatasaray, marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Süper Lig'de son iki sezonu şampiyonlukla kapatan ve Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalisti Galatasaray, dünyanın en çok satan futbol oyunları FIFA ve PES'in yeni oyunlarında ülkemizi temsil eden tek takım olacak.

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde yaşanılan şike skandalı sonrasında TFF'nin lisansını iptal eden EA Sports, dünyanın en çok oynanılan futbol oyunlarından FIFA serisinde bir süredir Süper Lig'e yer vermezken ülkemizden belli takımları oyununa dahil ediyordu. Dünya devi oyun şirketinin önümüzdeki ay piyasaya süreceği FIFA 2014 oyununda ise ülkemizden sadece Galatasaray yer alacak. EA'nın bu hamlesinin ardından, yıllardır oyunlarında belli başlı takımların lisanslarını alan KONAMI'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merakla beklenirken, bugün yapılan resmi açıklamanın ardından takım listesinde ülkemizden sadece Galatasaray yer aldı. Her iki oyunda takımımızın yanı sıra A Milli Futbol Takımımız yer alacak.

"Türkiye'dir Galatasaray" diye yıllardır boşuna söylemiyoruz. Öyle değil mi? :)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0