Mustafa Erkoç | İkide iki..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara'da düzenlenen Mustafa Erkoçlar Turnuvası'nda yer alan Galatasaray kadın basketbol takımı, turnuvanın ikinci gününde karşılaştığı Orduspor kadın basketbol takımını ilk yarısı 31-29 üstünlükle bitirdiği karşılaşmadan 72-50 gibi farklı bir skorla ayrıldı ve turnuvada 2'de 2 yapmış oldu. Takımımız adına en skorer isim 19 sayı ile Nevriye Yılmaz olurken, tecrübeli pivot ayrıca istatistik hanesine 5 ribaund - 3 asist yazdırdı. Yabancı oyuncularımız dışında tam kadro olarak katıldığımız turnuvada ayrıca takım kadromuzda üç tane yabancı try-out oyuncusu yer alıyor. 

Ekrem Memnun'un öğrencileri, turnuvanın son maçında yarın saat 16:00'da ev sahibi TED Kolejliler ile karşılaşacak. Takımımız bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması halinde sezon öncesi ilk hazırlık turnuvasında şampiyonluk sevinci yaşayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0