Aurelien Chedjou: 3 puana ihtiyacımız vardı..

Spor Toto Süper Lig'de bir süredir kötü sonuçlar alan Galatasaray, milli maç arasının ardından ligin 8.haftasında KDÇ Karabükspor'u evinde ağırladı. Rakibi karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan takımımızda karşılaşma sonrasında Aurelien Chedjou canlı yayında açıklamalarda bulundu. Zor bir rakibe karşı, önemli bir 3 puan aldıklarını belirten tecrübeli savunma oyuncusu, hafta içinde oynanacak olan Kopenhag maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Chedjou'nun karşılaşma sonrasında flaş röportajının tamamı şu şekilde..

Mutlaka çok önemli bir maç ve 3 puandı. Zor bir rakibe karşı oynadık, iyi oyunculara sahip ve top oynamayı seven, top oynamaya çalışan bir takımla oynadık. Sadece Karabükspor değil, tüm rakipler bize karşı bu şekilde oynuyor. Türkiye’nin şampiyon takımına karşı oynuyorlar, istekli ve arzulu oynuyorlar. İç sahadaki her maçımız bizi bu şekilde bekliyor. Bu akşam üç puana ihtiyacımız vardı, bizde bir süredir kötü sonuçlar alıyorduk ve 3 puanı alan taraf olduk. 

Evet bir değişiklik yaşadık ama takım her anlamda aynı devam ediyor. Şuanda yeni hocamızın söylediklerini sonuna kadar, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde çok çok önemli bir Kopenhag maçı var biliyorsunuz ve o maç için onun verdiği direktifleri yerine getirmeye çalışacağız. Çarşamba günü çok önemli bir maç bizi bekliyor, Kopenhag maçından mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Nasıl oynarsak oynayalım iyi veya kötü hiç fark etmez ama 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Bu grupta bir şeyler yapmak istiyorsak; Real Madrid arka arkaya Juventus ile oynarken biz iç sahada oynadığımız maçta mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Beraberliği dahi düşünmek istemiyorum, eğer Avrupa’da olmak istiyorsak bu maçı kazanmamız gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0