Roberto Mancini: Herkes herşeyi biliyor..

Spor Toto Süper Lig'de ligin sekizinci haftasında KDÇ Karabükspor'u ağırlayan ve Wesley Sneijder'in iki golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrası teknik direktör Roberto Mancini basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımı zamanla tanıdığını belirten İtalyan teknik adam 3 puan için mutlu olduklarını dile getirirken, Sneijder'ın performansının mutlu edici olduğunu dile getirdi. Roberto Mancini'nin basın toplantısında yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..

Ben burayı seviyorum çünkü aynı İtalya gibi. Herkes her şeyi biliyor. Ben takımımı kazanmak için oynatan bir hocayım. Galatasaray da hep kazanmaya oynayan büyük bir kulüp. Bazen sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir ama önemli olan varılacak son nokta. Bu durum benim üzerimde baskı yaratmıyor. Galatasaray gibi büyük takımlar hücuma sadece bir oyuncunun topu alıp gitmesiyle çıkmaz, bunu takım halinde yapmamız gerekiyor. Bruma'dan her şeyi yapmasını bekleyemeyiz, o daha genç bir oyuncu. Milli takımdan Cuma günü döndü ve takımla taktik antrenmanı yapma şansı olmadı. Savunmada herhangi bir alternatifimizin olmaması nedeniyle Dany yedek kulübesindeydi.

Üç günde bir maç yapan takımlar için milli takımdan dönen oyuncuların yorgun olması önemli bir faktör. Şimdi toparlanmaları için yeterli zaman var. Son antrenmanımızda hangi oyuncumuzun daha iyi durumda ve dinç olduğuna bakacağız. Kopenhag maçındaki sahaya çıkacak ilk onbir ve hatta 18 kişilik maç kadrosunda değişiklikler olacaktır.

KDÇ Karabükspor karşısında 2 gol atan Wesley Sneijder için mutluyum. Kendisi nasıl bir oyuncu olduğunu göstermeye başladı ve daha iyi olacak. Wesley tıpkı Drogba gibi oyunun kaderine etki edebilen, skoru değiştirebilen bir oyuncu. Onu bu seviyede görmek güzel. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop'un da en kısa sürede takıma katılmasını bekliyorum. O takım için önemli bir oyuncu.

Galatasaray'ın başında menajer olarak üçüncü maçıma çıktım ama bu maç için tam kadro olarak sadece 1 gün hazırlanabildik. Zamana ihtiyacımız var. Elimde sihirli bir değnek yok. Zamanla ve çalışmayla daha iyi duruma geleceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0