Ergin Ataman: Takviye yapmamız gerekiyor..

Beklenmedik bir şekilde kaybedilen ve ligdeki ilk yenilgimizi aldığımız Aliağa deplasmanından sonra baş antrenörümüz Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Maçla ilgili görüşlerini paylaşan ve eksiklerimizin üstüne gideceğimizi vurgulayan Ataman, ayrıca Jawai'yle ilgili de bilgilendirmede bulundu. Olympiacos maçı sonrası rahatsızlanan oyuncumuzun bir süre takımdan ayrı kalacağını ve oraya bir takviye yapılması gerektiğini belirten başarılı çalıştırıcımızın tüm açıklamaları ise şu şekilde oldu:

“Euroleague yeni başladı ve oldukça sert geçiyor. Bu sezon, federasyonun lig maçları ile ilgili almış olduğu 48 saat dolmadan da maçlar oynanır kuralı bizi yıprattı. Ama bu sadece takımın fiziksel yorgunluğu için bir mazeret olabilir, mağlubiyet için mazeret olmamalı. Galatasaray takımının bu şartlarda da maçı kazanması gereken bir kadrosu var. O açıdan tabi ki eksikliklerimizi değerlendireceğiz.

Jawai'nin net durumunu maalesef bilmiyorum ama bir süre bizimle olamayacağıını biliyorum. Bu konuda da takıma mutlaka bir takviye yapmamız gerektiği ortada. Sanırım yakın zamanda bir transfer yapmamız gerekecek ama bunu kulüple henüz konuşmadık.'' 

Ataman maçın son bölümünde yaşananlarla ilgili olarak da:

“İster Galatasaray taraftarı olsun, ister diğer takım taraftarı olsun, bu tarz taraftarların maçlara gelmesini istemiyorum. Buraya gelip de rakip takımın benchinin üzerine yabancı maddeler atmak Galatasaray taraftarına yakışmadı. Basketbol salonları spor yapmak ve insanların bunu zevkle izlemeleri içindir. Siz burayı bir terör alanına çeviremezsiniz. Oradaki antrenörler ve sporcular bizim kardeşlerimiz. Olayları yaratan taraftarları kınıyorum. İstediğim şu; gerçek Galatasaray taraftarları bunları kendi aralarına almasınlar. Maçlara getirmesinler. Ancak bu şekilde temizlenir bunlar. Yoksa polisiye tedbirlerle de olmuyor”
Al

1 yorum:

  1. 2 sene onceki oktay mahmutili donemde furkan ,andric ,savovic,cevher gibi isimler pivot pozisyonunda oynamıştı ve belli bir yere kadar gidebilmistik , eğer gercekten jawainin net durumu belli degilse ,efesin yaptığı gibi 3 aylık bir transfer yapılabilir.Şu anki jawaisiz mevcut pota altı rotasyonu bence eksik.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0