Ergin Ataman: Bu takımın tek patronu benim!

Zorlanmamıza rağmen 54-52'lik sonuçla kazanmayı başardığımız Montepaschi Siena maçının ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman Top 16'ya kalmayı çok büyük oranda garantilediğimizi söyledi. Maçın yıldızı olarak Sinan'ı gösteren tecrübeli çalıştırıcımızın en dikkat çeken sözleri ise Arroyo'yla ilgiliydi şüphesiz ki.. Bu konuda ''Bu takımın patronu benim'' mesajını veren Ataman'ın açıklamaları şu şekilde oldu:

"Özellikle hücumdaki oyun felaket olsa da bizim için sonuç daha önemliydi. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele edip iyi savunma yaptık. Hackett'ın ekstra dış atışları dışında savunma stratejimiz çok iyi çalıştı ancak hücumda istediğimiz yüzdeyi yakalayamadık. Siena takımı içeri kapanıp ikili sıkıştırmalar yaptığı için boş oyuncuları bulduk ama bir türlü o şutları sokamadık. Bu sonuçla Top 16'ya %95 kaldığımızı düşünüyorum. Maçın kahramanı herkesin gördüğü gibi Sinan Güler'di. Kenardan gelip verdiği katkı, savunma çabası ve hücuma getirdiği çeşitlilikle birlikte maçı çevirdi ve günün adamı oldu. Sinan'ın sayesinde önemli bir galibiyet aldık."

"Arroyo'nun sinirli olması gayet doğal. Bu takımın en önemli oyuncusu Arroyo ama sayı atamadığı çok kötü bir günündeydi. Maç sonu onu hiç oynatmayacaktım ama Ender'in sakatlığından ötürü 1-2 dakikalık onu yeniden oyuna aldım. Arroyo'nun performansı düzelecektir. Ancak düzelene kadar bütün oyuncuların şunun bilincinde olması lazım ki bu takımın tek patronu benim. Her oyuncunun bize önemli katkıları var, bize şampiyonluk da kazandırmış olabilirler yine kazandıracaklardır. Ancak bu takımın patronu benim! Nitekim bugün Arroyo-Sinan değişikliğiyle birlikte Sinan'ın ortaya koyduğu performansla maçı kazandık. Arroyo'nun sinirlenmiş olması benim için bir önem arz etmiyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0