Ergin Ataman: Hedeflerimizde sapma yok!


Üst üste gelen sakatlıklar ve yoğun maç trafiğinde alınan mağlubiyetlerle birlikte takımın içine düştüğü kötü durum hakkında konuşan Ergin Ataman, işlerin zor olduğunu ancak hedeflerimizde sapma olmayacağını belirtti. Sakatlıkların sıkıntı yarattığı kabul eden tecrübeli çalıştırıcımız bu durumun altından kalkabilmek için taraftarımıza ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekledi. İşte açıklamalar:

"Türk Telekom mağlubiyetini kabul edemeyiz, oyun kabul edilemez. Moral olarak kötü etkilendik. Sakatlıklar da canımızı sıkıyor. Yoğun tempo sakatlıkları beraberinde getiriyor, ciddi kriz durumundayız. Ersin ve Jamont'un sakatlıkları da kötü haber ama taraftarımıza şunu söyleyeyim: Hedeflerimizde sapma olmayacak. Hairston'la anlaşmak üzereyiz, Jamont'un dönmesi ise pek mümkün değil. 8 yabancı hakkımız olduğu için de seçim yapmamız gerekecek. Markoishvili'nin dönme ihtimalinin daha yüksek olmasından dolayı onu tercih edeceğim. Taraftarımız Bayern Münih maçında bizi her zaman olduğundan daha fazla destekleyecektir. Tekrar ediyorum, şampiyon takımız ve Avrupa'da ülkemizi temsil ediyoruz. Hedeflerimizde sapma olmayacak."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0