Jamont Gordon sezonu kapattı!

Sakatlık belalarından yakasını sıyıramayan erkek basketbol takımımızda son kurbanlar Türk Telekom maçında sakatlanan Jamont Gordon ve Ersin Dağlı oldu. İlk olarak maç sonrası medyadaki haberlere göre Jamont'un 1, Ersin'in 3 ay oynayamacağı söylenmekteydi. Ancak maç sonu yapılan tetkiklerde Gordon'ın dizinde esneme olduğu değil ön çapraz bağların koptuğu belirlendi. Bu da oyuncumuzun sezonu kapattığı anlamına geliyor maalesef. Ersin Dağlı'nın ise ayak tarak kemiğinin kırıldığı ve buna bağlı olarak 3 aya yakın forma giyemeyeceği açıklandı. Öyle bir durumdayız ki Ersin'in sakatlığının 3 aylık olmasına seviniyoruz neredeyse. Sezonu kapatmadığı ve uzun bir aradan sonra olsa da bir noktada dönebileceği için.. Bu sakatlık sorunlarının sebeplerinin artık iyice araştırılması ve bu yönde önlemlerin alınmasını da temenni ediyoruz. Oyuncularımıza ise tekrardan geçmiş olsun..

1 yorum:

  1. geçen sene hawkins domercant engin göksenin derken bu sene jawai marko ersin dağlı jamont gitti. sene başında final four hedeflerkenilk 16 bile zor olacak neredeyse. ligi saymıyorum bile. sezon ortasında takımda böyle önemli rol oynayan adamların yerine iyi birilerini bulmak zaten oldukça güç. sakatlıkların sürekli artması hocaya da bağlı olabilir cenabet bir yöneticiye de.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0