Nathan Jawai'den kötü haber geldi..

24 Ekim akşamı oynadığımız ve 78-67 kaybettiğimiz Olympiacos maçında çok iyi bir performans gösteren ancak aynı gece rahatsızlandığı için hastaheneye kaldırılan basketbolcumuz Nathan Jawai'yle ilgili olarak nihai açıklama kulüp tarafından yapıldı. Takım doktorumuz Adnan Bağrıaçık'ın yaptığı basın açıklamasında boyun damarlarında yaşadığı tıkanmadan ötürü tedavi altına alınacak olan Jawai'nin 3-6 ay arasında tahmini bir sürede basketbol oynayamayacağı belirtildi. Bu süreçte yerine yapılan Bonsu transferi için ligde de lisans çıkartan takımımızda böylece Jawai sezonun geri kalanında büyük ihtimalle bir daha forma giyemeyecek. Tabi, herşeyden önce sağlığın geldiğini unutmadan Avustralya'lı pivotumuza tekrardan geçmiş olsun diyor ve sağlığını en kısa sürede geri kazanmasını temenni ediyoruz.. Kendine iyi bak koca adam!

1 yorum:

  1. sakatlıklar gelmeye başladı. geçen seneden beri domercant, engin, göksenin derken bu sene jawai, marko, furkan ender devam ediyor. çoğu da antrenmanda sakatlanıyor. acaba atamanın gözden geçirmesi gereken birşeyler olabilirmi antrenman programında.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0