Ergin Ataman: Şampiyonluğu kovalayacağımızı herkese gösterdik!

72-62'lik skorla kazanılan Fenerbahçe Ülker derbisinin ardından basın toplantısına katılan koç Ergin Ataman karşılaşmayı ve galibiyeti değerlendirdi. Rakibin zaaflarının üstüne iyi gittiğimizi ve kendi güçlü olduğumuz yanları da ortaya çıkarabildiğimizi söyleyen tecrübeli koç, öte taraftan bu karşılaşmadaki performansla birlikte şampiyonluk konusunda ne kadar iddialı olduğumuzun da altını tekrardan gösterdi. İşte açıklamalar:

Bizim açımızdan oldukça zorlu bir derbiydi. Fenerbahçe Ülker Avrupa'nın en formda takımlarından birisi.. Çok önemli bir galibiyetti. Taraftarımızın önünde çok akıllı oynadık. İlk yarı çok iyi savunma yaptık. Son periyot hariç rakibi düşük skorlarda tutmayı başardık. Rakibin ikili oyunlarını ve kısa oyuncularının alçak post hücumlarını çok iyi durdurduk. Fiziksel anlamda bu gece oldukça iyi durumdaydık. İkinci periyot çok top kaybı yaptığımızdan ötürü momentumu kaybettik. İkili oyunlarla sürekli potaya giderek sayılar bulmaya çalıştık. Bunda rakibin önemli uzunu Vidmar'ın olmaması da etkiliydi. Müthiş bir performans, müthiş bir gayret ortaya koyduk. Tüm takımı kutluyorum. Galatasaray bugün Türkiye şampiyonluğunu kovalayacağını tüm basketbol camiasına göstermiş oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0