Önce kaybettik, sonra kazandık..

CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı, grubunun 5. maçında deplasmanda Azeryol Bakü'ye konuk oldu. Baştan sona müthiş bir çekişmeye ve tartışmalara sahne olan karşılaşmanın 5. setinde rakibine 16-14 üstünlük kurmayı başaran Massimo Barbolini'nin öğrencileri, hakem kararlarının çok konuşulduğu karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinledi ve grupta 4. galibiyetini elde etti. Rakibi karşısında birinci ve üçüncü seti 25-21'lik skorlarla kaybeden Galatasaray Daikin, ikinci sette 22-25 ve dördüncü sette 15-25'lik üstünlükle sahadan ayrılmayı başardı.

 Mücadelenin altın setinde durum 14-13 ev sahibi takım lehine iken Neriman Özsoy'un vurduğu smaçta top içeriye düşmesine rağmen karşılaşmanın Rumen baş hakemi Alin Matizer sayıyı ev sahibine yazınca mücadele Azeryol Bakü lehine 3-2 sonuçlandı. Fakat bu pozisyon sonrasında Massimo Barbolini başta olmak üzere Lo Bianco ve Neriman Özsoy'un da yoğun itirazlarıyla maçın gözlemcisi pozisyon tekrarını izleyerek skorun 14-14 olması gerektiğini başhakeme belirtti ve oyun kaldığı yerden devam etti. Rahimova'nın dışarıya vurduğu oyun sonrasında maç sayısı için servis atan takımımız, ev sahibi ekibin hücumda bloğumuza takılmasıyla sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmasını bildi.

Galatasaray Daikin adına ve aynı zamanda karşılaşmanın en skorer ismi 27 sayı üreten Madelaynne Montano olurken, Neriman Özsoy ve Stefana Veljkovic karşılaşmayı 18 ile tamamladı ve galibiyette pay sahibi oldu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0