Felipe Melo: Formayı giydiğimizde rakibin kim olduğu önemli değil..

Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçında İtalyan ekibi Juventus'u tek golle mağlup edip adını son 16 takım arasına yazdıran Galatasarayımızın yıldız oyuncusu Felipe Melo, kulübümüzün resmi kanalı Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Önemli bir başarıyı tekrarladıklarını dile getiren Brezilyalı orta saha oyuncusu, grup kuraları çekildiğinde takımımıza şans vermeyen İtalyan basınına da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Galatasaray forması altında 100. resmi maçına çıkmayı çok istediğini dile getiren Felipe Melo'nun tüm açıklamaları şu şekilde..

Juventus karşısında herkesin içindeki isteğin dışarıya yansıdığını söyleyebilirim. Takım olarak bu motivasyonumuz vardı. Maçı kazanmak, Galatasaray tarihinde bir kez daha yer almak ve geçen sezonki başarıyı yeniden yaşamak istiyorduk. Herkes üzerine düşeni yaptı. Taraftarlar iki günde de gelip bize müthiş desteklediler. Biz de hak ettiğimiz sonucu almış olduk. Turu geçmeyi ve maçı kazanmayı hak ettiğimizi sahada gösterdik. İtalyan basını grup kuraları çekildiğinde Galatasaray ve Kopenhag'ın bu grubun karameli olacağını söylemişti. Karamel olduk ama biraz acı bir karamel olduk. Boğazlarından geçmedi. 

Galatasaray formasını üzerime geçirdiğim zaman karşıdaki rakibin kim olduğu önemli değil. Herkese karşı özellikle Şampiyonlar Ligi'nde büyük mücadele gerekiyor. Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmasını istemem. Ancak ne olacağı bilinmez. Bütün takımlara saygı duyuyorum ama hiçbirinden korkmuyorum. Biz Galatasarayız. Geçen sezon nasıl Real Madrid'i yendiysek aynı şekilde tüm rakipleri yenebiliriz.

Juventus maçını sadece iyi oynadığımız için değil, sonuna kadar mücadele ettiğimiz, savaştığımız için kazandık. Pazar günü de önemli bir maçımız var. Ligde de devam etmek için bundan daha zor bir maça çıkacağız. Kazanmamız lazım. Kazanarak sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor.

Kendim için çok önemli hedefim var. Galatasaray formasıyla 100. resmi maçıma çıkmak. Kariyerimde daha önce hiçbir takımın formasıyla 100 maç oynamadım. Dolayısıyla 100. resmi maçımı heyecanla bekliyorum. Ronaldo ve Messi bile eleştiriliyor. Her gün antrenmana geliyoruz. Hiçbir antrenmanı yarıda bırakmadım. Teknik olarak bazı günlerde başarılı performans sergileyemeyebilirim. Ben bir savaşçıyım. Her zaman mücadelemi vereceğim.

Kayseri'de Chedjou'nun attığı golün ardından güzel bir an oldu. Biraz da orada çıktı. Kendi taraftarlarımıza bakarak güzel bir mesaj verdik. Rakibimiz de aynısını yaptı. Bizim yaptığımızın kopyasını yaptılar. Demek ki onlar da bizi takip ediyor. Bunu yaparken Fenerbahçe veya Beşiktaş'a karşı yapmadık. Sadece kendi taraftarlarımıza bir mesaj vermiştik. Biz gördük ki onlar da bizi takip ediyor. Ben onları takip etmiyorum. Kendi maçımız varken onları takip ediyorum ama rakibimiz oynadığı zaman diğer ligleri veya başka maçları izliyorum. Bizi takip ettikleri için yaptıklarımızı da görüyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0