Roberto Mancini: Gerekirse üç öğün çalışacağız..

Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında İtalyan teknik adam Roberto Mancini, yayıncı kuruluşun flaş röportajında açıklamalarda bulundu. Savunma üzerine daha çok çalışması gerektiklerini belirten Mancini, gerekirse takım olarak günde üç kez savunma çalışacaklarını ve bu hataları mutlaka düzelteceklerini belirtti. Roberto Mancini'nin karşılaşma sonrasında dile getirdiği görüşlerinin tamamı şu şekilde..


Öncelikle bugün şu stadyumdaki en önemli ve en iyi değer taraftarlarımızdı. Taraftarlarımız yanımızdaydı. En iyisi taraftarlarımızdı ama ne yazık ki en kötüsü de hakemler ve yardımcılarıydı. Her hakem hata yapabilir ama bu kadar değil. Kendi performansımıza bakarsak ilk yarı kötü oynayan, ikinci yarı galibiyeti hak eden Galatasaray vardı. Tabiri caizse günde 3 öğün defans çalışmamız gerekiyor. Sabah, öğle, akşam çalışmamız gerekiyor. Kötü bir defans hatasıyla bir gol yedik, bunu en kısa sürede çözmemiz gerekiyor. 

Bu şekilde hatalar yaparsak kazanmamız çok zor olacak. Ne zaman bu hataları düzeltirsek, daha iyi oynamaya başlayacağız. Bu konu hakkında söylememiz gereken tek bir şey, çalışmak – çalışmak ve çalışmak. Ne olursa olsun, Galatasaray gibi üst düzey bir takımın bu tür hatalar yapmak ve bu tür goller yemek gibi bir hakkı yoktur. Bir hafta, gerekirse daha fazla süre boyunca savunma üzerine çalışmamız gerekiyor. Tekrar söylediğim gibi, çalışmamız gerekiyor. Çalışmak, çalışmak, çalışmak!

1 yorum:

  1. hala çalışacağız hala çalışacağız 10 maçtır bu defans kurgusu olmuyor hoca. bunu göremiyorsan seninle de olmayacaktır mutlaka.aysal başkan tulun efendiyle beraber aynen yıldırım demirörenin bir zamanlar yaptığı gibi 3- 4 senelik sözleşme imzalatır ilk sene sonunda gönderir. kalan 10-15 m € yu da tazminat olarak öder. bu takımı bu hale getiren başta dany, riera, amrabat, bruma, chedjou gibi oyuncuların alınmasında başrol oynayan ayrıca 6+0+4 kuralına göre yerli transferi olarak kaleci aykutun(sahi nerde obu arada) enginin emre çolak ve aydınıın sözleşmelerini %100 e yakın oranda arttırarak takımda kalmalarını sağlayan özellikle fatih terime teşekkür ederek başlamak gerekir.ardından senin saçma sapan transferlerini gördük al bunları da biz aldık diyerek drogba ve sneijderi getirerek hocaya posta koyup saçma sapan bir yer ve zamanda göndererek egosunu tatmin eden aysal ve tuluna teşekkürler. 10 maç olmuş hala bir düzen oturtamamış yeni hocamızı da unutmamak lazım. antrenör değişince en saçma sapan takımlar dahil 3 4 maç düzgün oynuyorlar.bizimki her maç sonrası defans hatalarında bahsedip çok çalışmamız lazım deyip duruyor. o hataları sürekli yapan elemanlar her maç oynuyor ve hatalar devam ediyorsa hocanın kendine bakması lazım.sadece defans hata yapmıyor forvet de gol atamıyor (burak umut drogba) onlarda 4 ögün çalışsın özellikle burak kafa toplarına nasıl vurulur jardel videoları seyretsin. drogba kaçan penaltı ve bariz gollerden sonra zemine bok atmayı bıraksın. sağ sol beke paf takımdan 2 eleman koy şimdiye kadar 2 sağlam elemanımız olurdu.tek amacımız şampiyonlar liginde gruptan çıkmaksa tek maç kaldı. yenersek çıkıyoruz ve tüm sıkıntılar hasır altı edilecektir. hoca takım göklere çıkarılacaktır eminim. ancak lig gidiyor elden. mancini klasik italyan deplasmanda beraberlikleri yeter görüyor sanki. burası ne ingiltere ne italya. 3 takım var oynayan her maçı kazanan öyle beraberliklerle şampiyon olunmaz. yenmek lazım her takımı. ne desek boş valla sinirden patlayacak durumdayız. cuma oynuyoruz puan kaybı hafta sonu rezil geçiyor. pazar oynuyoruz yine kayıp bu sefer hafta içi rezil. bu takımı bu hale getirenlere sonsuz teşekkür.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0