Devre Arası | Yekta Kurtuluş..

2011 yılının Ocak ayında 3.750 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Kasımpaşaspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, son dönemde teknik direktör Roberto Mancini tarafından rotasyonda değerlendiriliyordu. Son dönemde Selçuk ve Melo ile birlikte orta sahada üçlü rotasyonu oluşturan oyuncuların başında gelen deneyimli orta saha oyuncusu sezon sonuna kadar Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyecek. Galatasaray'da geride bıraktığı iki sezon içerisinde de çok ciddi sakatlıklar geçiren Yekta'nın düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmesi kendisi adına sevindirici olsa da, an itibariyle yerli rotasyonda kulübeye baktığımızda "Haydi oğlum" diyebileceğimiz bir adam görememek bizim adımıza sıkıntı olabilir. Evet, belki oyuna girdikten sonra oyunun kaderini değiştirecek pek etkisi olmuyordu belki ama Yekta en az bizim kadar Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz, forma uğruna mücadele etmekten asla kaçmayacak ve sahaya çıktığında mücadelesini sonuna kadar vereceğine inandığımız bir isimdi. Elbet vardır teknik heyet ve yönetimin bu kararı alırken, bildiği bazı şeyler. Yekta adına hayırlı olsun.. Temennimiz, sakatlıksız bir sezonu geride bırakarak sezon sonunda daha etkili ve rotasyonun ana parçalarından olabilecek bir şekilde dönüşünü izlemek.

1 yorum:

  1. bir tek emre çolak kaldı hamit iyileşinceye kadar. madem göndermeyi düşünüyorlardı serdar aziz karşılığında bursa ya verselerdi. yiğit aydın emre çolak kiralanması gerekirken yektanın kiralanması ilginç.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0