ELW | Play-off turunda rakibimiz Avenida!

12 maçlık ilk tur gruplarında C Grubu'nda yer alan ve maçlar bittiğinde sıralamada 3. sırada bulunan Galatasaray Odeabank F-8'den bir önceki basamak olan play-off turunda İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida'yla eşleşti. 3 maç üzerinden oynanacak ve 2 galibiyet alan tarafın son 8'e kalacağı bu turda; toplam 3 gruptan bir üst tura çıkan takımların grup aşamasındaki galibiyet yüzdelerine göre bir sıralama oluşturuldu. Ev sahibi UMMC Ekaterinburg da beklendiği üzere bu sıralamanın içinde yer alırken tur atlayan 15 takımdan, ev sahibi hariç 14 takım birbiriyle sıralamaya göre eşleşti. Bu 14 takım arasında 4. sırada yer alan takımımız sondan 4. sırada yer alan İspanyollarla rakip oldu.


Normal sezonun açılış maçında Abdi İpekçi'de 81-56 mağlup ettiğimiz ancak deplasmanda 68-48'le mağlup olduğumuz Avenida grubu ise toplamda 6G - 6M'le 4. sırada bitirmişti. Bu turdaki sıralamalarda ilk 7 sırada yer alan(seribaşı) takımların hepsi eşleşmelerinden galip ayrılırsa son 8'deki gruplarda Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ve Kayseri KASKİ hep birlikte aynı tarafa düşecekler. İşte bu F-8 mücadelesi öncesi Avenida'yla oynayacağımız maçların programı..

11 Mart Salı:             Galatasaray Odeabank - Perfumerias Avenida
14 Mart Cuma:         Perfurmerias Avenida - Galatasaray Odeabank
19 Mart Çarşamba:  Galatasaray Odeabank - Perfumerias Avenida (Gerekirse)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0