Ergin Ataman: "Euroleague için bir uzun takviyesi yapabiliriz."

14 sayı farkla kazanılan Aliağa maçı sonrasında basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, alınan galibiyeti değerlendirirken kenardan dahil olan isimlerin yetersiz oyununun sıkıntı yarattığını belirtti. Özellikle pota altında savunmada bugün çok fazla sorun yaşadıklarını belirten tecrübeli koç, Euroleague için bir uzun transferi yapılabileceğinin sinyallerini de verdi. Galatasaray Liv Hospital'in baş antrenörü Ergin Ataman'ın karşılaşma sonrasında basın toplantısında dile getirdiklerinin tamamı şu şekilde;

"Maça daha az oynayan oyunculardan kurulu bir beşle başlamayı planlamıştık. Nitekim de maça başlayan takım iyi bir oyunla ciddi bir fark yakaladı. Sanırım bu akşam kenarda kalan ilk beş isimlerimiz herhalde hiç oynamayacaklarının psikolojisine büründüler ve bu bizim planladığımız bir şey değildi. Bizim amacımız daha az oynayan isimleri takımın içine katmaktı. İlk beş isimlerimizden çok sorumsuzca bir ikinci çeyrek izledik. Bunun sonunda 14 sayı önde girdiğimiz ikinci çeyreği bir sayıyla geride kapattık. İkinci devrede kadro üstünlüğümüzü sahaya yansıttık ve net bir galibiyet aldık. 

Özellikle pota altı oyuncularımızın bugünkü performanslarından hiç memnun değilim. Aliağa Petkim’deki Bora Hun Paçun ve Labovic’e 41 sayı izni vermişiz. Euroleague’de ikinci yarı öncesi gerekirse pota altına bir takviye yapmayı düşünüyorum. Engin Atsür’ü yavaş yavaş rotasyonun içine sokmaya başlayacağız. Başlangıç olarak bugünkü maçı düşünmüştük. Bundan sonra özellikle Beko Basketbol Ligi’nde rotasyonun içinde daha fazla yer alacak."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0