Ergin Ataman: Galibiyet için mutluyum..

Çekişmeli geçen ve sonucunda 90-83'le kazandığımız Zalgiris maçından sonra basın toplantısında konuşan Ergin Ataman galibiyeti ve oyunumuzu değerlendirdi. Oyundan genel olarak memnun olduğunu belirten Ataman, Zalgiris karşısında sadece takımını desteklemeye odaklanan taraftara da teşekkürlerini iletti: 

"Çok üst seviye bir Euroleague maçı oynandı. Herkesi tebrik etmek lazım. Takımımız çok iyi bir oyun sergiledi, aslanlar gibi savaştı. Zalgiris’i de tebrik etmek lazım. İnanılmaz yüzdeler yakaladılar. Maçın içinde kalmayı başardılar. Maçın sonunda 12 sayı üstünlük yakalamamıza rağmen çok iyi bir direnç gösterdiler. Taraftarımıza da teşekkür etmemiz lazım. Euroelague’de daimi olmasını planladığımız Galatasaray’ın taraftar profilini gösterdiler. Hücumda istediğimiz şekilde oynadık. Onların zayıf yönlerini değerlendirdik. Zalgiris’in hiç galibiyeti olmamasına rağmen çok can yakacaklarını düşünüyorum. Geçen hafta Kuban’ı yeniyorlardı, bugün bize karşı çok iyi bir direnç koydular. Galibiyet için mutluyum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0