Roberto Mancini: Rakibimize gereğinden fazla saygı duyduk..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci turun ilk maçında İngiliz devi Chelsea'yi kendi sahasında ağırlayan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasarayımızda karşılaşma sonrası teknik direktör Roberto Mancini basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın başında rakiplerine gereğinden fazla saygı duyduklarını ve çekindiklerini dile getiren İtalyan menajer, rövanş karşılaşmasının çok daha zorlu olacağını sözlerine ekledi. Karşılaşma sonrasında basın toplantısında görüşlerini aktaran Roberto Mancini'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde...

"İlk 20 dakika içinde Chelsea’ye bir rakibe gösterilmemesi gerektiği kadar saygı gösterdik. İkinci yarıda yaptığımız gibi ilk 20 dakikada daha agresif olmalıydık. İlk 20 dakikada 4-5 tane yapmış olduğumuz hata var, zaten bu hatalardan biri de gole yola açtı. Oyuncularımız ikinci yarıdan sonra neler yapabileceklerini gördüler. Özellikle ikinci yarı sergilediğimiz futbolla orada bir şeyler elde edebiliriz. 

Premier Lig dünyanın en iyi liglerinden birisi ve elbette rakibimiz de dünyanın en iyi takımlarından birisi. Maç öncesine göre çok daha fazla şansımızın olduğunu söyleyebilirim, ancak tura yakın taraf Chelsea gibi görünüyor. Londra'da daha yüksek bir skor almamız ve daha iyisini yapmamız gerekecek. 

Karşılaşmaya aslında Yekta ile başlamayı düşündüm ancak çok ofansif bir kadro olacağımız nedeniyle bu kararımdan vazgeçtim. Böyle olunca 4-5 oyuncunun performansından olabiliyoruz. O yüzden farklı bir sistem denedim. Semih ve Yekta'nın yedek başlamasından ötürü bir karar aldım ve bazen kararlarınızın en doğru olduğuna inanırsınız. Bu kararımdan pişman değilim.

Terry'nin pozisyonunu görmedim. O pozisyonda sadece Burak'ın golünden sonra çıkan sarı kartı gördüm. Bu nedenle herhangi bir yorum yapamam."



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0