TKBL | Sultanlar yara sardı..

Haftaiçi Moskova deplasmanında aldığı kötü mağlubiyetten sonra ligin 18. haftasında TED Kolejliler deplasmanına çıkan Galatasaray Odeabank rakibini farklı mağlup etti. Yakın geçen ilk çeyreğin ardından ikinci 10 dakikalık bölümde oyuna net bir şekilde ağırlığını koyan takımımız zayıf rakibi karşısında farkı maç sonuna kadar düzenli olarak açtı ve karşılaşmadan 83-52'lik skorla galip ayrıldı. 

Kelsey Bone bu maçta 25 sayı - 10 ribaund gibi müthiş bir bireysel performans gösterirken hücum yükünün büyük kısmını taşıdı. Zellous, Sancho ve Alba da çift hanelere çıkan diğer isimlerimiz oldular. Işıl'ın olmadığı bir günde Esra uzun süre sahada kalırken takım olarak 19 asist üretmiş olmamız da olumlu bir nokta olarak gözüktü. Bu galibiyetle birlikte ligde 17. kez kazanan Sultanlar, Fenerbahçe'nin önündeki avantajlı konumunu sürdürmüş oldu. Şimdi ise önümüzde çok kritik bir USK Prague maçı olacak. Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak olan bu karşılaşmayı en az 4 sayı farkla kazanması gereken takımımız, bunu başarırsa grup liderliği açısından şansını devam ettirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0