Ergin Ataman: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Euroleague play-off'larına kalabilme anlamında üç tane üst üste kritik maç kazanan Galatasaray Liv Hospital'da, Zalgiris galibiyeti sonrası konuşan Ergin Ataman maçı değerlendirdi. İyi savunma yaparak oynadıklarını belirten tecrübeli koç maç öncesi hazırlıkların sahaya iyi yansığını da söyledi. Oyuncularının oyunundan ötürü gurur duyduğunu da sözlerine ekleyen Ataman'ın tüm açıklaması:

"Tabi ki bizim için önemli bir maçtı. Top-8'e kalabilmek için mücadelemizi veriyoruz. Zalgiris genellikle hücumda agresif oynuyor. Maçtan önceki antrenmalarımızda buna odaklandık. Maça da çok iyi başladık. Bu bize güven verdi. Dentmon ve Pocius'a karşı ilk yarıdaki savunmamız çok iyiydi. İkinci yarıda ise Dentmon bazı zor şutlar sokarak skor buldu. Ama biz de bulduğumuz boş atışları değerlendirdik. Bu da bizim buradan zaferle ayrılmamıza yardımcı oldu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu maçı çift haneli farklarla kazandığımız için mutluyuz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0