Roberto Mancini: Hayatımda görmediğim goller kaçırdık..

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda Çaykur Rizespor deplasmanında 2 puan bırakan ve bu sezon deplasmanda 20 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak flaş röportajda açıklamalarda bulunan İtalyan menajer, takım olarak hak etmedikleri bir skorla sahadan ayrıldıklarını ve buldukları fırsatları değerlendiremediklerini dile getirdi. Mancini ayrıca iki gündür konuşulan Didier Drogba konusuna da açıklık getirdi. İtalyan menajerin karşılaşma sonrasında hem flaş röportaj, hem de basın toplantısında dile getirdiği açıklamalarının tamamı şu şekilde oldu..

FLAŞ RÖPORTAJ:
Skora bakıldığında aslında hak etmediğimiz bir skor aldık. 3 veya 4 farklı kazanabilirdik, çok önemli fırsatları değerlendiremedik. Zor bir deplasmanda bundan daha fazlasını yapamayız herhalde, yaklaşık 6 tane net şans yakaladık. Ancak maçın sonlarına doğru çok önemli hatalar yaptık. Deplasmana gelip, bulduğunuz şansları değerlendiremiyorsanız kazanamazsınız. Deplasman fobisini yenmemiz gerekiyor! Altı puanlık fark kapanabilecek bir fark, büyütülmemesi gerekiyor.

BASIN TOPLANTISI:
Hayatımda görmediğim goller kaçırdık ve beraberlikle sona erdi. Çok net pozisyonlar yakaladık. 4-0 kazanabilirdik. Forvetlerimizin gösterdiği performanstan mutlu değilim. Çok gol kaçırdık!

Didier Drogba hakkında çok gereksiz saçma sapan spekülasyonlar çıktı. 36 yaşında ve sürekli oynuyor, bu hafta milli maça gidecek. Dinlendirme amacıyla getirmedik. Burada olsa onu düşünürdük ama artık bu konuyu tartışmanın bir anlamı yok.

[Kendi performansınızı nasıl buluyorsunuz?] diye ısrarla soran gazeteciye ithafen; Bu fikirlerden sonra senin Barcelona'da oynaman lazım. Dönüp dolaşıp aynı yerlere bağlıyorsun. 9 dakika kala Sneijder'i çıkardık. İnanılmaz şanslar yakaladık ve çift forvetle yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.

Bu haftayı, penaltı haftası olarak değerlendirebiliriz. Kayseri'de de penaltı oldu. Fenerbahçe maçında iki penaltı oldu. Bugünkü penaltı, net bir penaltıydı. Rakibimizle ilgili konuşamayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0