Roberto Mancini: İnanırsanız, kazanırsınız..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdıran ve çeyrek final bileti için İngiliz devi Chelsea ile mücadele eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İtalyan menajer, dünyanın en iyi takımlarından birisine karşı deplasmanda oynamanın çok zorlu olacağını dile getirirken Didier Drogba'nın bu tür karşılaşmalar için çok önemli isimlerin başında geldiğini dile getirdi. Roberto Mancini'nin basın toplantısında dile getirdiği cümlelerin tamamı şu şekilde..

Yarın akşam sahada olacak sistem veya kimin oynadığı önemli değil. Sahaya çıkan onbir oyuncunun vereceği performans önemli. Maç sonunda Mourinho'yla yemeğe gidebiliriz. Kazanırsak ben öderim. Manchester City'deyken nasıl Londra'ya gelip maç yapıyorsam, yarınki maçta da öyle olacak. Pozisyonum açısından çok farklı bir durum yok.

Didier Drogba çok değerli bir oyuncu ve onun gibi bir futbolcu bulabilmek zor. Bu tür maçlarda Didier tecrübesi ve kalitesiyle takım adına büyük önem taşıyor.

Gruptan çıkmak bizim için bir mucizeydi. Zorlu rakiplere karşı oynadık ve final gibi bir Juventus maçı oynadık. Chelsea de dünyanın en iyi takımlarından biri. Kendinize inanıyorsanız, galip gelirsiniz. Futbolda hiç bir zaman asla diyemezsiniz. Sahaya kazanmak için çıkar ve mücadele edersiniz. Yarın akşam elbette iki takım için de zor ve stresli bir mücadele olacak. Çeyrek final için bir golün yeterli olup olmayacağını yarın akşam göreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0