Ekrem Memnun: Henüz birşey bitmedi, kazanmaya gideceğiz.


69-59'luk skorla kazanılan ve seride durumu 2-0'a getiren TKBL Final Serisi 2. maçı sonrasında basın toplantısında konuşan baş antrenörümüz Ekrem Memnun galibiyeti değerlendirdi. Maç öncesinde de zor bir karşılaşma beklediğini belirten koç zaman zaman yaşadığımız ribaund problemine de değindi. 2-0'a rağmen henüz birşeyin bitmediğini söyleyen koç, seriyi üçüncü maçta bitirmek için sahaya çıkacaklarını dile getirdi. İşte Ekrem Hoca'nın açıklamaları..

Seri 2-0 oldu, saha avantajımız devam ediyor. Final serilerinin 2. maçı her zaman en zor maçlardır. Fenerbahçe’yi çok sert bekliyorduk, ancak ilk periyot beklediğimizden daha fazla fark oldu. Bu fark suniydi, oyunculara da anlattım. Gerçek maç 2. yarıdaydı. Rakibimizde çok potansiyelli, iyi oyuncular var. Kararlı ve iyi müdafaa yaptık. Savunma ribaundlarını alsaydık daha rahat maç çıkarabilirdik. 

Şimdi bu maçı iyi analiz edeceğiz. Neleri daha iyi yapabiliriz, nerelerde yanlış yaptık onları çalışıp takımla beraber konuşacağız. Antrenmanda bu yönlerini geliştirmeye çalışacağız. Kazanmak için gidiyoruz. Kolay bir seri değil, karşımızda çok ciddi bir takım var. Şu ana kadar gelinen nokta iyi ancak henüz bir şey bitmedi. Maç maç oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0