Ekrem Memnun: İyi oynamadık ama kazandık..

Bu yıl tarihi bir sezon geçiren ve Türkiye Kupası'nın ardından Avrupa Kadınlar Ligi'nde de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye üstünlük kurarak şampiyon olma başarısı gösteren Galatasaray Odeabank, normal sezonu lider olarak bitirdiği Kadınlar Basketbol Ligi'nin final serisinde de Fenerbahçe karşısında ilk maçta sahadan 72-69'luk galibiyetle ayrılarak seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ekrem Memnun önemli bir seri oynayacaklarını ve bu serinin sadece ilk maçını kazandıklarını dile getirirken, kazanmalarına rağmen istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını dile getirdi. Bu sezon kelimenin tam anlamıyla tarih yazan Galatasaray Odeabank'ın başarılı baş antrenörü Ekrem Memnun'un derbi sonrasındaki açıklamaları şu şekilde..

"Birincisi seride 1-0 öne geçtiğimiz için mutluyuz, avantajımız devam ediyor. Çok iyi oynamadık ancak bu kazanmaya yetti. Kaliteli ve dirençli bir savunma yaptık. Özellikle alçak post oyuncularına dikkat ettik. Oyunumuzu daha ileri götürmemiz gerekiyor. Hücumda durağandık, bunun sebeplerini bulup, analiz edip daha dikkatli oynamaya çalışacağız. Şimdi 2 günde 1 maç oynayacağız. Çok dikkat edilmesi gerekiyor, her topun önemi var. Daha akıllı ve daha konsantre olup kazanmaya çalışacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0