Ergin Ataman: Bundan sonra tek hedefimiz F-4 oynamak!


Partizan'ı devirerek  çeyrek final biletini kapan Galatasaray Liv Hospital'da koç Ergin Ataman bu maçı ve TOP 16'daki performansımızı değerlendirdi. Çok zor bir iş başardıklarını belirten koç, buna rağmen sezonun daha bitmediğini ve Barcelona serisinde de F-4 görebilmek için mücadele edeceklerini belirtti. İşte Ataman'ın açıklamaları: 

"Çok zor bir iş başardık. Özellikle TOP 16’nın ikinci yarısına aslında oldukça dezavantajlı başladık. Kuban’da aldığımız galibiyetle yeniden mücadele başladı. Üst üste 5 tane final oynadık ve bunların dördünü kazandık. Diğerini kazanma noktasına geldik ama CSKA karşısındaki 1 sayılık mağlubiyetle istediğimizi aldık. Takımımı kutluyorum. Zor bir sezon geçirdik. 24 maçlık bir seri oynadık Euroleague’de. Avrupa’nın en iyi sekiz takımı arasına girmek çok büyük bir başarı. Sezon içinde sakatlıklar ve cezalardan dolayı çok çektik ama yılmadık. Bize inanan, büyük bir destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. 2 yıldan beri gerek şampiyonlukta, gerek Euroleague’de büyük vizyonuyla her zaman yanımızda olan Ünal Aysal’a çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde sayın Lütfi Arıboğan’ın destekleriyle Galatasaray basketbol tarihinde yeni bir sayfa açtık ve şampiyonluk sonucu hakkımızla girdiğimiz Euroleague’de vizyonumuzun ne kadar büyük olduğunu gösterdik. Rakiplerimize bakınca da bunu görüyorsunuz. Hepsi Avrupa’nın son 10 yılına damga vurmuş takımları. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Barcelona zor bir takım ama Galatasaray’ın bundan sonra tek bir hedefi var, o da final four oynamak. Galatasaray’ın karşısına gelen hiçbir takım favori olarak başlamaz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0