Kerem Kanter takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor..

THY Euroleague'de çeyrek finale sadece kırk dakika uzakta olan Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital, yeni sezon öncesinde yerli rotasyonunu güçlendirmek ve aynı zamanda genç jenerasyonda söz sahibi olmak için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu sezon ilk kez uygulanan A2 Gelişim Ligi'nde final oynama başarısı gösteren takımımız, 1994 doğumlu pota altı oyuncusu Kerem Kanter'i denemeye aldı. Geçtiğimiz yaz Letonya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk sevinci yaşayan milli takımımızın en önemli oyuncuları arasında gösterilmesinin yanı sıra U18 All-Star kadrosunda da yer alan 2.05'lik genç oyuncu aslen dört numarada oynamasına karşın, yaşıtlarına göre pota altında etkin olması nedeniyle pivot pozisyonunda da oynayabiliyor.

Lise eğitimini Amerika'da sürdüren ve IMG Academy forması altında basketbol hayatına devam eden Kerem Kanter'in yeni sezonda NCAA takımlarından birisinde forma giymesi bekleniyordu ancak yeni sezon öncesinde kadrosunu yerli rotasyon anlamında geleceğe dönük olarak güçlendirmek isteyen Yenilmez Armada'nın radarına takılmış oldu. Kerem Kanter bir süredir takımla birlikte çalışıyor, hatta son olarak geçtiğimiz gün Pamukkale Üniversitesi ile oynanılan hazırlık maçında da süre buldu. Yeni sezonda rotasyonda görmemiz muhtemel görünüyor, en azından pota altındaki nadir yetenekli oyuncuları kadromuza katmamız gelecek adına umut verici bir hamle olarak yorumlanabilir. Hayırlısı olsun diyelim ve beklemede kalalım. Transfer resmileşirse uzun uzadıya yazarız, burada virgülü bir koyalım..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0