THY Euroleague | Bir tarih..

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda tarihinde ikinci kez boy gösteren Galatasaray erkek basketbol takımı, yarın akşam kulüp tarihinin en önemli gecelerinden birisini yaşayacak. Daha önce çeşitli branşlarda Avrupa'dan kupalar getirmeyi kendisine görev edinen Ali Sami Yen'in öğrencileri yepyeni bir zafer için sahaya çıkacak! THY Euroleague'de mücadele eden Yenilmez Armada yarın akşam evinde ağırlayacağı Sırp rakibi Partizan karşısında sahadan galibiyetle ayrılması halinde adını en iyi son sekiz takım arasına yazdıracak. Biraz daha basite indirgemek gerekirse; basketbolun Şampiyonlar Ligi organizasyonunda çeyrek final oynayacak!

Avrupa'ya adını duyuran Abdi İpekçi Spor Salonu'nda rakibi karşısında tarihi başarı için mücadele edece olan takımımızda Pops-Mensah Bonsu'nun durumu belirsizliğini korurken, sakatlık sonrası yeni yeni takımla çalışmalara başlayan Ersin Dağlı'nın dışında sezonu kapatan Jamont Gordon ve Nathan Jawaii forma giyemeyecek. Dar rotasyonda yaşadığı sıkıntıyı ise sahadaki altıncı adamı ile aşacak. Boy gösterdiği iki sezon itibariyle Euroleague organizasyonundan tam puan alan ve tüm kulüpleri kendisine hayran bıraktıran Galatasaray taraftarı bir kez daha Avrupa'nın en iyisi olduğunu kanıtlayacak. Rakip her ne kadar bu tür atmosferlere alışkın olsa da, 23 yıl aradan sonra şampiyonluğu getiren Abdi İpekçi Arena efsanesi yepyeni bir tarihe ev sahipliği yapacak..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0