Ergin Ataman: "Şoktan uyandık."

64-66'lık skorla kazanılan ve ligde "devam" denilen Beşiktaş maçı sonrasında, baş antrenörümüz Ergin Ataman basın toplantısına katıldı. Sözlerine ilk olarak Soma'da yaşanan faciayla ilgili konuşarak başlayan tecrübeli koç, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı ve bu kazaların daha fazla yaşanmaması dileğini belirtti. Sonrasında ise maçı değerlendiren Ataman, oldukça gergin ve stresli bir maç oynadıklarını ama sonunda kazanarak adeta şoktan uyandıklarını söyledi:

"Maça geçmeden önce Galatasaray Liv Hospital olarak ülkenin acısını derinden paylaşıyoruz. Ancak hayat devam ediyor. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına sabır diliyorum. Ümit ediyorum ki bundan sonra maden işçilerimiz daha iyi koşullarda çalışırlar. Avrupa'nın bütün ülkelerinde olduğu gibi önce insan canı düşünülür.

Maça geçecek olursak benim antrenörlük kariyerimin en gergin, en önemli maçlarından biriydi. Galatasaray Liv Hospital bu yıl CSKA Moskova, Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarla maç yapmıştı. O maçlar kadar önemliydi. Şampiyon ünvanıyla, şampiyonluk parolasıyla girdiğimiz play-off ilk maçında bir şok yaşadık. Bütün maç önde götürdüğümüz karşılaşmayı son 1 dakikada kaybettik. Biz bir şoktan uyandık. Bugün doğru şutları bulduk ancak bir türlü bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Kendi oyun sistemimizde bulduğumuz şutları değerlendirebilmek önemli. Son çeyrekte Markoishvili bunları sokunca galibiyeti almayı başardık. Beşiktaş Integral Forex önemli bir takım. Lofton gibi önemli bir isme sahipler. Son çeyrekte de çok kritik 2 isabet sağladı. Son topta da isabet bulup bizi eleyebilirlerdi. İki maçı da deplasman takımları kazandı. Böylesine derbilerde bunun tersinin olması gerek. Biz bir şoktan uyandık. Taraftarımızın desteğiyle, tıpkı Euroleague maçı oynar gibi kazanmamız lazım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0